Declaratie de confidentailitate

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor eXactonly.ro.

eXactonly.ro se angajeaza sa ofere un nivel corespunzator regulilor GDPR de confidentialitate, disponibilitate si integritate a datelor cu caracter personal aferente a oricarei persoane vizate prin actiunile noastre de marketing si de prestari servicii.

eXactonly.ro proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze in orice moment conformitatea cu regulile GDPR.

Aceasta declaratie de confidentialitate explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti sau de la potentiali clienti si modul in care utilizam aceste informatii.Principii

Politica de protejare a datelor in eXactonly.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, etc.Colectarea datelor personale

SC eXactonly SRL poate colecta date personale din arhivele bazelor de date ale clientilor, trimise sau salvate de către aceștia.

.Cine are acces la datele dvs.?

Va aducem la cunostinta ca datele dvs. personale salvate în arhivele bazelor de date pe care le avem în posesie, nu vor fi făcute publice.

.Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

Care sunt drepturile Dvs.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:Cum aveti acces la datele dvs.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul sectiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa: Strada Pădurii 2 - 4, Arad, sau la email: exact@exactonly.ro

SC eXactonly
SRL va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de SC eXactonly
SRL gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, SC eXactonly SRL poate:

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de SC eXactonly SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim!